[email protected]

075 - 6 21 80 77

Ervaringen

Ervaringen van gebruikers met eStar en het programma

Hieronder vindt u een aantal gebruikerservaringen van zelfstandigen zonder personeel (ZZP) die met het eStar programma de administratie doen. Indien u ook de kosten van uw boekhouder wilt besparen, bestel dan vandaag nog uw evaluatie. eStar helpt u op gang zodat ook u binnenkort uw volledige administratie zelf kunt doen. En uw boekhouding…? Die wordt door het programma op de achtergrond voor u gedaan. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. Wilt u het programma eens in actie zien, bekijk dan eerst even de demofilm.
ervaringen van stichting HyperVen
Naam secretaris – Stichting HyperVen
Bedrijfsnaam Stichting HyperVen – Wormerveer
Type bedrijf Stichting voor mensen die last hebben van chronische hyperventilatie
Website www.hyperventilatie.info
Ervaringen met eStar en het programma
Ik werk met veel plezier en voldoening met het programma. Het programma is overzichtelijk en eenvoudig mee te werken. In het begin wel even opletten wat je allemaal kunt doen en natuurlijk wel al je ontvangen facturen direct inboeken! Heb je dat goed onder de knie dan is de rest duidelijk en eenvoudig. Het is gewoon een prima programma en zeker aan te bevelen.
ervaringen van wimako
Naam Willem Koorn
Bedrijfsnaam WIMAKO – Amsterdam
Type bedrijf Installatie- en renovatiebedrijf
Telefoonnummer 06-22080866
Ervaringen met eStar en het programma
Voordat ik het eStar programma werkte, deed ik alle btw aangiftes middels Excel bestanden zelf. Middels dit programma wordt alles voor mij automatisch berekend. Wat ook inhoudt dat ik nu zelf de gehele boekhouding doe, en hierdoor veel kosten bespaar. De support vanuit eStar is erg fijn, zonder problemen of kosten komen ze langs om aan de hand meegenomen te worden en uitleg te krijgen. Als je enkele vragen hebt kan je middels een ticket in het eStar programma je vraag stellen, de reactie en oplossing wordt snel gegeven. Zeer handig voor alle ZZP’ers, een aanrader.
ervaringen van onverBloemd
Naam Ilse Bloem
Bedrijfsnaam onverBloemd Spiritueel Therapie – Krommenie
Type bedrijf Spiritueel therapie is een therapievorm die in principe geschikt is voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt.
Website www.ilsebloem.nl
Telefoonnummer 06-22358938
Ervaringen met eStar en het programma
Voordat ik dit programma gebruikte had ik mijn eigen administratie in Excel en dat werkte redelijk… Totdat ik dus met het programma van eStar werkte. Facturen maken…fluitje van een cent, inkoopfacturen inboeken… makkie. Ik kan nu zelf mijn eigen btw en boekhouding doen en alles wat er bij komt kijken om aangifte te doen voor de belasting enz. Het support wat ik hierbij krijg is super. eStar legt alles heel goed en geduldig uit en laat je er vooral zelf meteen mee werken en kijkt over je schouder mee. Heb je een vraag, probleem of een idee van toegevoegde waarde dan kan je middels een ticket, wat gekoppeld is aan het programma waar je mee bezig was, dit melden en krijg je binnen 1 of 2 dagen antwoord. Als je ZZP´er bent is dit een programma wat heel goed werkt voor een aantrekkelijke prijs.
ervaringen van Joel Administratie & Advies
Naam Jolanda Heino
Bedrijfsnaam Joel Administratie & Advies
Type bedrijf Administratiekantoor – Krommenie
Telefoonnummer 075-6403901
Website www.joeladministratie.nl
Ervaringen met eStar en het programma
Sinds 2015 werken wij met e-Star, wat een geweldig programma. Factureren gaat zo simpel, dat er nu sneller gefactureerd wordt. Ook het uploaden van alle facturen, zo simpel en handig, als je achteraf nog eens wat van de factuur wilt weten hoef je niet allerlei ordners door te spitten, maar gewoon de factuur opvragen in je boekhoudprogramma. Cliënten van ons die het leuk vinden en er ook zin in hebben om zelf de administratie te voeren, laten wij overstappen naar eStar, zo besparen ze kosten en blijven toch een feedback van ons ontvangen. Wat ook belangrijk is, is dat je altijd zelf up to date bent van je onderneming en precies weet hoe de zaken ervoor staan. We kunnen een heel verhaal schrijven, maar…………………………
ga het zelf een maand uitproberen en ik weet zeker, je gaat ermee door.
ervaringen van Co Kamp
Naam Co Kamp
Bedrijfsnaam Co Kamp dienstverlening in de bouw – Wognum
Type bedrijf Bouwbedrijf
Telefoonnummer 06-29582162
Ervaringen met eStar en het programma
Door mijn administratiekantoor werd mij geadviseerd om de boekhouding zelf bij te gaan houden in eStar. Voor die tijd hield ik zelf een overzicht bij in Excel en maakte daarin mijn facturen. Eén keer per kwartaal stuurde ik de administratie op naar Jo€l Administratie waar het werd verwerkt in het boekhoudprogramma. Nu heb ik in eStar zelf het overzicht van de openstaande debiteuren en crediteuren. Als klanten om een offerte vragen, maak ik deze in eStar en bij goedkeuring door de klant, kan dit zo worden omgezet naar een factuur of meerdere termijnfacturen. Omdat het boeken erg makkelijk is (na een korte inwerkperiode) heb je een up-to-date overzicht en dit bevalt mij erg goed. Mocht je er toch niet uit komen, kun je via het programma een ‘ticket’ aanmaken, waarna je door eStar wordt gebeld of gemaild met de oplossing. Ik ben erg tevreden met deze overstap.
ervaringen van Bambooplace
Naam Joenmoi Tjon A Hong
Bedrijfsnaam Bamboo Place – Vianen
Type bedrijf Onze passie is om mensen enthousiast te maken voor een natuurlijke, simpele en groene leefstijl. Wij verkopen producten van (bamboe) 100% biologisch, puur en duurzaam.
Website www.bambooplace.nl
Telefoonnummer 06-23450896
Ervaringen met eStar en het programma
Op een beurs kwam ik eStar tegen en nadat ik een demo had gezien, wilde ik het wel uitproberen. eStar kwam het thuis installeren en me op gang helpen. Voor eStar had ik allerlei boekhoudprogramma’s uitgetest, zoals Exact, Davilex. Mooie prachtige boekhoudprogramma’s, waar je een paar dagen training voor moet uittrekken. Met eStar is alles gemakkelijk en overzichtelijk. Het programma is gemaakt door iemand die verstand heeft van boekhouden en computersystemen en daarbij ook rekening houdt met de gebruiker, die geen zin heeft in een steile leercurve.
ervaringen van Stay2Balance
Naam Ellen Verberkt
Bedrijfsnaam Diëtistenpraktijk Stay2Balance – Purmerend & Zaandam
Type bedrijf Diëtistenpraktijk + PowerSlim.
Website www.stay2balance.nl
Telefoonnummer 06-18168602
Ervaringen met eStar en het programma
Voordat ik het eStar programma gebruikte, deed ik alles in Excel. Dit functioneerde voor mij prima. Ik werk nu sinds een half jaar met eStar. Dit is een wereld van verschil! Alles is terug te vinden in één programma, het factureren gaat super snel en je hebt een mooi overzicht van hoe je bedrijf ervoor staat. De boekhouding is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik raad iedereen aan om hiermee te starten! Het scheelt je zoveel administratietijd.
ervaringen van The Outstanding Partner


ervaringen van The Outstanding Partner


ervaringen van The Outstanding Partner
Naam Jeroen, Diablo en Mariëlle Mense
Bedrijfsnamen The Outstanding Partycatering
The Outstanding Partner
The Outstanding Podiumtechniek
Heemstede
Type bedrijf Catering, Kraanverhuur en Podiumtechniek.
Websites www.theoutstandingpartycatering.com
Telefoonnummer 023-5849517
Ervaringen met eStar en het programma
Onze ervaringen met het administratieprogramma van eStar zijn onwaarschijnlijk positief. Alle beloftes worden moeiteloos ingelost; het werkt zo ontzettend makkelijk, wij hebben drie bedrijven binnen ons gezin en we werken alle drie met het programma. Onze oudste is superhandig op de computer maar wij zeer zeker niet, dat is geen enkel probleem want het werkt allemaal zo vanzelfsprekend. Lukt het niet of heb je even hulp nodig dan is één telefoontje genoeg, eStar staat je meteen te woord, kijkt eventueel mee en legt rustig uit waar het fout gaat. Het is werkelijk een paar minuten werk om nieuwe facturen te maken, extra groepen aan te maken, nieuwe klanten in te voeren e.d. Het is het eerste administratieprogramma waar we zo relaxed mee werken, we doen er veel meer mee dan wat we oorspronkelijk voor ogen hadden en dat is heel erg handig en spaart daarnaast enorm veel tijd. Wij kunnen het iedereen alleen maar aanraden!.
ervaringen van Padmapani
Naam Alexandra Brandes
Bedrijfsnaam Padmapani – Breda
Type bedrijf Wandelcoach
Website www.padmapani.nl/
Telefoonnummer 06-42080457
Ervaringen met eStar en het programma
Na 2 jaar in Excel te hebben gewerkt, ben ik overgestapt op eStar. Vanaf dat moment een professionele boekhouding die aan alle (wettelijke) eisen voldoet. Ik ben een leek op het gebied van boekhouding en het programma geeft me overzicht en inzicht in mijn financiën. Uiteraard gaat er regelmatig iets mis, weet ik niet hoe ik iets in moet invullen of heb ik een verkeerde actie gedaan. Het team van eStar staat snel paraat om te helpen, vragen te beantwoorden en mij uit de brand te helpen, heel fijn! Een ander groot pluspunt vind ik het luisterende oor dat ik vind bij eStar. Als ik dingen graag anders zie, dan wordt er samen naar de mogelijkheden gekeken en het programma is hierdoor een aantal keer aangepast aan mijn wensen. Ik ben super blij met de mogelijkheden van eStar! Als ZZP-er heb ik nu een professionele financiële administratie!
ervaringen van Wen-Qi
Naam Wendy Dona
Bedrijfsnaam Wen-Qi – Rosmalen
Type bedrijf Voetreflexpraktijk
Website www.wenqi.nl/
Telefoonnummer 06-14532707
Ervaringen met eStar en het programma
Als startende ondernemer was ik op zoek naar een betaalbaar programma voor de verslaglegging van mijn cliënten en het liefst in combinatie met een eenvoudig boekhoudprogramma. Op een beurs maakte ik kennis met eStar en heeft Rob mij alles verteld over de mogelijkheden van dit programma. Het voordeel van eStar: hij komt bij je thuis, kijkt mee en leert je alles over het programma, net zo lang totdat je het systeem eigen hebt gemaakt. Inmiddels werk ik een half jaar samen met eStar en wil niet meer anders. Cliëntendossiers zijn overzichtelijk en makkelijk bij te houden, BTW aangifte kun je zo overnemen en de facturering is zo gepiept. Boekhouden wordt niet leuker, maar wel veel makkelijker om te doen! Naast dat ik erg tevreden ben om te werken met het programma, is ook de persoonlijke aandacht een extra plus punt. Bij alle vragen die je stelt, krijg je direct een duidelijk antwoord en ook nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Kortom, eStar is een echte aanrader en tegen een erge scherpe prijs!
ervaringen van Bidetdouche
Naam Richard Scheps
Bedrijfsnaam Healthy Living – Rijswijk
Type bedrijf Bidets / Douche WC’s & Toiletdouches
Website bidetdouche.nl
Telefoonnummer 070-2210066
Ervaringen met eStar en het programma
Sinds ruim een jaar eStar in gebruik ter vervanging van mijn vorige administratieprogramma. Geen seconde spijt van gehad. Bijzonder eenvoudig en intuïtief boekhoudprogramma. Doet exact wat het moet doen, zonder overbodige afleiders. De custom opties die ik nodig had zijn (kosteloos!) door het management van eStar aangepast cq toegevoegd. Rapportages zijn uitstekend, BTW aangifte 1 op 1. Support is snel, adequaat en kundig. Dus al met al is de prijs kwaliteit verhouding van dit pakket ongeëvenaard. Als je nog een boekhoudpakket zoekt, of je bent niet helemaal tevreden met je huidige, kan ik je vanuit vanuit mijn eigen gebruikerservaring eStar van harte aanbevelen.
ervaringen van Puur Massage
Naam Monique Timmermans
Bedrijfsnaam Massagepraktijk Puur – Eindhoven
Type bedrijf Massagesalon
Website puurmassage.com
Telefoonnummer 06-45900060
Ervaringen met eStar en het programma
Ik werk nu bijna een jaar met eStar programma. Boekhouden is nooit mijn sterkste kant geweest en is ook niet mijn favoriete bezigheid. Mede door het programma heb ik er lol in gekregen, het is een fijn en overzichtelijk programma, zelf facturen maken is een fluitje van een cent. En je hebt ook een heel goed overzicht van de inkomsten, uitgaven en resultaten. Ook fijne en duidelijke begeleiding gehad in het begin, en ook als er vragen zijn even een ticket en heel snel antwoord terug. Zelf nu ook mijn eigen btw aangifte invullen is via dit systeem eenvoudig. Ik ben heel tevreden en als kleine zzp’er ook nog een vriendelijke prijs. Een echte aanrader voor iedere zelfstandige!
ervaringen van Team Uniek
Naam Melanie Janssens
Bedrijfsnaam Team Uniek – Teteringen
Type bedrijf Coaching en ambulante begeleiding
Website www.teamuniek.nl/
Telefoonnummer 06-30177350
Ervaringen met eStar en het programma
Door een collega werd ik geattendeerd op eStar. Ik had weinig boekhoudkundige ervaring en meerdere programma’s uitgeprobeerd maar deze waren al snel te ingewikkeld. In plaats van tijdsbesparend kostte het mij veel extra tijd. eStar is gebruiksvriendelijk. De start van de boekhouding werd samen gedaan met voldoende uitleg en bij vragen is er altijd snel een antwoord. Factureren gaat dankzij de koppeling met de agenda zeer vlot. De onderneming is snel gegroeid van zzp-er tot een eenmanszaak met personeel maar dit programma zorgt dat alles overzichtelijk blijft.
ervaringen van Psychologenpraktijk De Verbinding
Naam Marije Spiering
Bedrijfsnaam Psychologenpraktijk de Verbinding – Hoorn
Type bedrijf Psychologenpraktijk
Website www.hoornpsycholoog.nl
Telefoonnummer 06-47171544
Ervaringen met eStar en het programma
Ik ben ontzettend tevreden met het boekhoudprogramma van eStar. De ondersteuning die ze leveren is optimaal. Wat ik ook heel fijn vind, is dat een boekhouder zelf meekijkt met wat ik doe. Hierdoor heb je de zekerheid dat alle aangiftes correct zijn. Zeker als je geen enkele administratieve achtergrond hebt, is het eStar programma juist aan te raden door de perfecte begeleiding. Wat ik ook heel fijn vind, is dat je ondanks weinig ervaring zo hier en daar toch dingen oppikt. Ik weet hierdoor beter wat er speelt in mijn eigen bedrijf.
ervaringen van Nynkes Salon
Naam Ted Helder (doet de administratie voor zijn vrouw Nynke)
Bedrijfsnaam Nynke’s Salon – Krommenie
Type bedrijf Voetreflexologie en massage
Website nynkessalon.nl
Telefoonnummer 06-27575871
Ervaringen met eStar en het programma
Ik ben al geruime tijd gebruiker van het eStar boekhoudprogramma en wil graag mijn ervaring delen. Vanaf de eerste kennismaking met het pakket en de ontwerper Rob kan ik niets anders zeggen dat ik het jammer vind dat ik dit niet eerder hebt ontdekt. Vanaf het opbouwen van een administratie tot het met het gebruiken van het programma, het is een verademing om de administratie hiermee te voeren. Het pakket is compleet van balans, W&V, grootboek, sub administratie, grootboek, btw aangifte tot aan het jaarrapport en overzicht. Met een beetje kennis van Excel maak je de mooiste rapporten en controles. Nogmaals een zeer gebruiksvriendelijk programma, waar je met weinig boekhoudkundige kennis je administratie kunt voeren. Ik beveel dit programma zeker aan!
ervaringen van Voetreflex Erp
Naam Els van Haandel
Bedrijfsnaam Voetreflex Erp
Type bedrijf Voetreflextherapeut
Website www.voetreflexerp.nl
Telefoonnummer 06-19206305
Ervaringen met eStar en het programma
Via mijn collega werd ik op de hoogte gebracht van eStar op het moment dat ik een goed programma zocht voor mijn boekhouding, facturering en dossiervorming tegelijk. Als startende ondernemer vond ik het prettig om meteen goed te starten met dit soort dingen. Ik heb een heel fijn systeem gevonden in eStar. Het is even wennen voordat je meerdere functies kent, maar ik heb thuis persoonlijke uitleg gekregen en het grootste voordeel vind ik dat wanneer ik een vraag heb, deze echt binnen 1 of 2 dagen is beantwoord en opgelost. Er wordt ontzettend goed en snel met je mee gedacht. Ook fijn is het dat je de keuze heb in hoeveel je wilt afnemen, dat is prettig als je heel veel met het programma wilt gaan doen, maar ook als je niet alles nodig hebt. De prijs beweegt daar in mee. Kortom: ik ben heel erg tevreden!
ervaringen van Voetreflex Ypenburg
Naam Kim Jense
Bedrijfsnaam Voetreflex Ypenburg – Den Haag
Type bedrijf Voetreflexzonetherapeut
Website voetreflexypenburg.nl
Telefoonnummer 06-40258259
Ervaringen met eStar en het programma
Na het zien van de demo op de beurs was ik gelijk enthousiast. Omdat “handmatig” factureren mij erg veel tijd ging kosten, ben ik snel overgestapt naar het programma van eStar. Wat fijn dat het zo eenvoudig is om je boekhouding en facturatie te kunnen doen. De service die eStar biedt is erg goed en bij een hulpvraag wordt je snel geholpen. Het maandbedrag dat je betaalt voor gebruik van het programma is erg gunstig. Een goede investering voor je bedrijf. Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen!
ervaringen van Sien's Medische Pedicure
Naam Francien Op ’t Veld-Reijnen
Bedrijfsnaam Sien’s Medische Pedicure – Roermond
Type bedrijf Pedicure
Facebook account Sien’s Medische Pedicure
Telefoonnummer 06-29251640
Ervaringen met eStar en het programma
Op een beurs kwam ik eStar tegen en nadat ik een korte rondleiding in hun systeem had gezien, wilde ik het wel gaan gebruiken. Het grote voordeel is, ze komen het bij jou thuis installeren en alles goed uitleggen. Heb je vragen, kun je altijd bij hun terecht. Twijfel je of je iets wel of niet goed doet, ze kijken live met je mee. Het is erg prettig, dat je de boekhouding en het klantenbestand in één systeem hebt. De BTW-aangifte, een fluitje van een cent. Met andere woorden, ik ben blij met eStar.
ervaringen van Glastastisch
Naam Johan van Meel
Bedrijfsnaam Glastastisch – Oosterhout NB
Type bedrijf Traditioneel glas-in-lood, Voorzetramen, Belettering en OvelayGlas
Website www.glastastisch.nl
Telefoonnummer 06-45796918
Ervaringen met eStar en het programma
Ik ben al vele jaren zelfstandig ondernemer en heb ook al diverse boekhoudprogramma’s gebruikt in die tijd. Elk programma heeft zijn eigen eigenaardigheden en beperkingen. Sommigen kunnen weer heel erg veel (zeg maar gerust veel te veel) en zijn dus onnodig duur. eStar heeft hier de juiste mix: Alles wat je nodig hebt als ZZP’er is aanwezig en dat allemaal voor een erg vriendelijk tarief. Daar bovenop komt de meest vriendelijke en behulpzame helpdeskfunctie die ik ooit heb mogen ervaren. Er is ruimte voor suggesties en bij reële problemen wordt je snel en uiterst vakkundig geholpen. Wat ook erg fijn is dat je bij de overgang van je oude boekhouding naar je nieuwe (eStar)-boekhouding wordt begeleid. Op deze manier vertrek je in ieder geval met een goede fundering in je eStar-boekhoudprogramma. Het bijhouden van de boekhouding is dan niet weer telkens een zware last. Het is erg fijn dat je voortaan zelf in staat bent alles netjes en overzichtelijk bij te houden.
ervaringen van Filta Groningenervaringen van Filta
Naam Eric Wolswijk
Bedrijfsnaam Filta – Groningen
Type bedrijf Frituurmanagement en -service voor het filteren van frituuroliën
Website www.filtagroningen.nl
Telefoonnummer 06-29223612
Ervaringen met eStar en het programma
Ik maak sinds een jaar gebruik van eStar. Na veel zoeken naar een geschikt boekhoudprogramma, waarbij gemak en eenvoud voor mij een pre was, kwam ik na een lange zoektocht bij eStar uit. Ik ben ooit begonnen mijn boekhouding te doen in een Excel bestandje, leuk met een paar facturen, maar als snel niet werkbaar. Hierna verschillende boekhoudprogramma’s uitgeprobeerd, maar deze sloten nooit goed aan bij mijn wensen. Tijdens een beurs kwam ik in contact met eStar. Na een uitgebreide uitleg leek dit het programma te zijn waar ik naar op zoek was. Makkelijk in gebruik, niet duur, goede support en ondersteuning. Wat ik ook erg fijn vind is dat eStar ook luistert naar de gebruikers om het programma aan te passen, zodat het nog gebruiksvriendelijker word. Ik kan eStar zeker aanraden.
ervaringen van Karin Kaljee
Naam Karin Kaljee
Bedrijfsnaam Karin Kaljee – Zeist
Type bedrijf APS (Actie Potentiaal Simulatie) therapie
Website www.karinkaljee.nl
Telefoonnummer 06-51928044
Ervaringen met eStar en het programma
Op een beurs kwam ik eStar tegen en na een korte uitleg over hun systeem, wilde ik het wel gaan gebruiken. Het grote voordeel is, ze komen het bij jou thuis alles goed uitleggen. Heb je vragen, kun je altijd bij hun terecht. Twijfel je of je iets wel of niet goed doet, ze kijken live met je mee. Krijgt ook vrij snel antwoord op een app of mail. Mooiste is dat je de boekhouding, je agenda en het klantenbestand enz. in één systeem hebt. Ik ben zo blij met eStar. Geen meerder Excel overzichten en aparte agenda meer nodig.
ervaringen van Trowaves
Naam Annemieke van Meel-Troost
Bedrijfsnaam Trowaves – Oosterhout
Type bedrijf Psychosociale hulpverlening
Website www.trowaves.nl
Telefoonnummer 06-49893353
Ervaringen met eStar en het programma
Voor mij was ondernemen met daarbij behorend de boekhouding niet vanzelfsprekend. Door de eenvoudig aan te leren handelingen die nodig zijn voor de boekhouding via eStar is het nu ook voor mij mogelijk om zelf te factureren, uren te registreren en nog veel meer zaken die nodig zijn. Ook kun je bij eStar na laten kijken of je het goed doet. Het geeft mij rust en ik kan me voornamelijk bezig houden met mijn cliënten i.p.v. met de boekhouding. eStar biedt ook een mooie service zoals het schrijven van tickets als je ergens niet uitkomt. Je wordt dan, op vriendelijke en eenvoudige wijze, snel geholpen met je probleem. Ze kijken met je mee en maken je wegwijs in het gebruik van het programma.
ervaringen van Remnon Klok
Naam Remon Klok
Bedrijfsnaam Remon Klok Slotenservice – Kortenhoef
Type bedrijf Slotenservice, inbraakherstel en -preventie, hang- en sluitwerk
Website www.remonklokslotenservice.nl
Telefoonnummer 06-15896499
Ervaringen met eStar en het programma
Ik werk met veel plezier met eStar. Het houdt niet alleen op bij het maken van een offerte en vervolgens de factuur. Ook op de achtergrond is er een goede controle op mijn boekhouding. Bijvoorbeeld wordt alles netjes weg geboekt op het juiste grootboeknummer. In het begin was het even kijken hoe alles werkt. Maar als je dit door heb is het echt een fijn totaalpakket om mee te werken. Ook als je verbeteringen heb wordt er gekeken of er een mogelijkheid is het toe te passen in het systeem. Al met al alleen maar positief!!

Vraag een evaluatie aan

Cookie verklaring
Wij maken gebruik van cookies waaronder een Google-Analytics tracking cookie voor statische doeleinden.
Klik hier voor meer informatie