info@estar-sp.net

075 - 6 21 80 77

dashboard, tickets en tags

Over het dashboard, tickets en tags

U zult wel denken, wat zijn dat nu weer voor Engelstalige kreten? Toch zijn deze functies – ondanks de naamgeving – een belangrijk onderdeel van het eStar programma. Zij helpen u om efficiënt met het programma te werken. Het dashboard geeft u op één scherm een totaaloverzicht van de huidige status van uw administratie. Tickets helpen u om uw weg te vinden in het programma en tags helpen u om de gegevens bij elkaar te houden te snel terug te kunnen vinden.

Het dashboard

Het dashboard kunt u openen vanuit het hoofdmenu van het programma. U kunt via het dashboard meteen doorklikken naar de onderliggende documenten. Op het dashboard kunt u de volgende gegevens zien:

Dashboard van het eStar administratie programma

Naast deze statusoverzichten van uw administratie, heeft het dashboard nog een handige extra functie. U kunt namelijk vanuit het dashboard factuurherinneringen versturen. Het systeem verstuurt van alle facturen die nog niet betaald zijn, maar waarvan de betaaldatum overschreden is, een betalingsherinnering via e-mail. Met name als u veel facturen verstuurt, kan dat een uitkomst zijn. U hoeft niet door alle facturen te lopen om te kijken welke te laat betaald zijn.

De tickets

Tickets zijn het medium om problemen die u bent tegengekomen of informatieverzoeken (hoe moet ik…?) door te geven aan eStar. De probleemtickets hebben een hoge prioriteit in het oplossen ervan. U kunt op alle schermen een ticket openen, als u iets niet goed begrijpt of iets niet werkt zoals u het verwacht. Door het vast te leggen in een ticket, blijft de informatie beschikbaar en kunt het u het antwoord van eStar altijd nog een keer teruglezen. De tickets worden in een wachtrij geplaatst, en worden een voor een zo snel mogelijk beantwoord. Meestal heeft u binnen 24 uur al een antwoord.

De tags

Een tag is een Engels woord voor merktekentje of een etiketje. Door middel van de tags kunt u gegevens snel terugvinden. U kunt tags hangen aan alle stamgegevens: klanten, leveranciers, materialen, personen, contracten,maar ook aan offertes, facturen en inkooporders. Een voorbeeld van het gebruik van tags kan zijn een project waar u aan werkt. Stel u werk aan project X. U kunt nu alle gegevens in het programma die met project X te maken hebben voorzien van de tag ‘project X’. Op de zoekschermen kunt u nu de tag als zoekargument gebruiken en meteen komen alle gegevens die met deze tag gemarkeerd zijn boven water.

Bestel nu een gratis evaluatie